top of page

ALLMÄN Tandvård

Som patient hos oss är det Du som bestämmer.

 

Vi arbetar med friskvård och tycker det är viktigt att du som patient hos oss ska ha en god tand- och munhälsa. Det innebär bra munhygien och få eller inga karies-angrepp. Vår ambition är att du kan ha friska och starka tänder även på äldre dagar. Det kommer både du och din omgivning att ha glädje av.

Malin porträtt.png

”Med dubbelexamen inom tandvård som tandhygienist och tandläkare arbetar jag både med hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande metoder liksom att hjälpa dig som har munohälsa. Jag tycker om att möta alla möjliga människor med olika behov och förutsättningar. Mitt val att utbilda mig även till tandläkare har gett mig ett varierande arbete som jag trivs väldigt bra med. Ingen dag är den andra lik!”

Malin Häggström

Tandläkare

Allmän tandvård är bland annat förebyggande tandhälsovård och behandlingar av reparativ karaktär. Tandhygienistens huvudsakliga uppgift är att förebygga karies och tandlossning genom information om sjukdomarna samt instruktion i munhygien. Dessutom avlägsnar de mjuka och hårda beläggningar (tandsten), såväl ovan som under tandköttet. Därefter görs uppföljning av läkning genom regelbundna kontroller. Allmäntandläkaren utför undersökning, förebyggande vård, reparativ vård och protetisk behandling.

Boka tid

TELEFON:

0695-106 60

bottom of page